Managed IT

Managed IT services van Sanora Digital

Sanora Digital is uw betrouwbare partner op het gebied van managed IT services. Ruim 20 jaar ondersteunen we ZZP-ers en kleine en middelgrote bedrijven bij het efficiënt onderhouden en beheren van IT hardware, randapparatuur en IT-infrastructuur.

Onze managed IT services worden op maat voor u gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Wat is inbegrepen in onze Managed IT services?

IT onderhoud & beheer

Onderhoud en beheer van uw IT apparatuur en infrastructuur, zowel op locatie als op afstand

Installatie & implementatie

Installatie services op locatie, installatie van pc's, routers, netwerk configuratie en randapparatuur.

Technische ondersteuning

Ondersteuning op afstand of op locatie wanneer er technische problemen voordoen.

Sanora Digital

Waarom Managed IT services?

Efficiëntie en Productiviteit

Effectief IT-beheer zorgt voor een soepele werking van uw bedrijfssystemen en applicaties. Hierdoor kunnen medewerkers efficiënter werken, wat de productiviteit verhoogt en de tijd die nodig is voor routinetaken vermindert.

Klanttevredenheid

Betrouwbaar IT-beheer resulteert in een betere klantervaring. Het minimaliseert de downtime, verbetert de systeemprestaties en zorgt ervoor dat uw klanten altijd toegang hebben tot uw producten of diensten, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en loyaliteit.

Kostenbesparing

Onze IT Management services helpen u kosten te besparen door het verminderen van uitgaven aan interne IT-medewerkers, infrastructuur, hardware en software. We bieden flexibele abonnementen die schaalbaar zijn naar uw behoeften, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

Gegevensbescherming

Bedrijfsgegevens zijn een waardevol bezit en moeten worden beschermd tegen verlies en diefstal. Managed IT services van Sanora omvat het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals data back-ups en malware bescherming om uw gegevens te beschermen tegen bedreigingen.

Start vandaag met onze Managed IT services en profiteer van de voordelen van een externe IT beheerder