Microsoft Android Apps

De belangrijkste Microsoft Android apps voor zakelijke gebruik

Extension

Microsoft Outlook

Maak kennis met Outlook voor Android, de app waarmee miljoenen gebruikers toegang hebben tot al hun e-mailaccounts, agenda’s en bestanden op één handige plek.

Extension

Microsoft OneDrive

Met de OneDrive-app voor Android kunt u onderweg eenvoudig werken aan uw persoonlijke en zakelijke bestanden. Blijf productief en samen werken, ongeacht waar u bent.

Extension

Microsoft Office

Met Microsoft Office heb je toegang tot Word, Excel en PowerPoint, allemaal vanuit één app. Profiteer onderweg van een naadloze ervaring met Microsoft-tools in de Office-app.

Extension

Microsoft powerpoint

Met de PowerPoint-app hebt u toegang tot het hulpprogramma dat u al kent. Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken, presenteren of delen vanaf elke locatie

Extension

Microsoft Word

Met de Word-app kun je snel en eenvoudig bestanden maken, bewerken, bekijken en delen met anderen. Je kunt ook Office-documenten bekijken of bewerken die als bijlage bij e-mail horen.

Extension

Microsoft Excel

Met Microsoft Excel kunt u bestanden snel en eenvoudig maken, bekijken, bewerken en met anderen delen. U kunt er ook werkmappen die als bijlage bij een e-mail horen, bekijken en wijzigen...

Extension

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator genereert codes voor verificatie in twee stappen op je telefoon.
De tweeledige verificatiemethode (TFA) is eenvoudig, handig en veilig wanneer u Microsoft Authenticator gebruikt. Gebruik uw telefoon en niet uw wachtwoord om u aan te melden bij uw Microsoft-account. U hoeft alleen maar gebruikersnaam in te voeren en de melding goed te keuren die naar uw telefoon wordt verzonden. Uw vingerafdruk, gezicht of pincode vormt de tweede beveiligingslaag bij deze tweeledige verificatiemethode. Nadat u zich hebt aangemeld met de tweeledige verificatiemethode (TFA), hebt u toegang tot al uw Microsoft-producten en -services, zoals Outlook, OneDrive, Office en meer.
U kunt meerdere accounts toevoegen aan uw app, waaronder ook niet-Microsoft-accounts als LinkedIn, Github, Amazon, Dropbox, Google, Facebook en meer.

Gebruik deze authenticator app voor al uw Microsoft producten en ook voor alle diensten van Oppidum Cloud. (microsoft-365, Azure, Cloud hosting en om in te loggen op onze dashboard om uw account te bekijken).
Ondersteuning van TFA, MFA, TOTP en OTP.

Extension

Microsoft SharePoint

Download de Sharepoint Android app als uw organisatie Sharepoint gebruikt of als wij Sharepoint hebben geïmplementeerd binnen uw organisatie en u geïnstrueerd hebben om deze te downloaden...

Extension

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de essentiële bedrijfsoplossing voor drukke professionals die contacten met klanten moeten onderhouden en tegelijkertijd productief blijven, op het werk en onderweg...

Extension

Field Service (D365)

De mobiele Field Service-app is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van servicemedewerkers op locatie, met functies zoals robuuste offlinemogelijkheden voor continue toegang en interactie...

Extension

Microsoft Planner

Met Planner beschikt u over een eenvoudige, visuele manier om teamwerk te organiseren. Uw team kan via Planner eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over het werk en updates over de voortgang ontvangen.

Extension

Microsoft Bookings

Met de Microsoft Bookings app kunt u uw afspraken en reserveringen van uw klanten bijhouden. U mist nooit meer een afspraak. En u hebt minder last van klanten die hun afspraak missen. Opmerking: U heeft een Microsoft 365-abonnement nodig.

Extension

Microsoft Power BI

Analyse van zakelijke gegevens Krijg overal toegang tot uw gegevens met de Power BI-app. Ontvang meldingen, maak aantekeningen en deel informatie of profiteer van krachtige functies om onderweg gedetailleerde gegevensanalyses uit te voeren. .

Button

Download alle Microsoft apps voor Android in de playstore