IT Procurement services

Inkoopservice voor uw IT Hardware. Software. Licenties.

Kosten besparende IT-inkoop service

IT Procurement services

Het inkopen van de juiste IT-hardware, software en licenties kan een ongelooflijk stressvolle ervaring zijn. Voorkom onnodige kosten met onze professionele IT Procurement services

Op zoek naar betrouwbare en efficiënte IT procurement services voor jouw bedrijf, MKB of ZZP-onderneming? Zoek niet verder! Bij Sanora Digital bieden we hoogwaardige IT procurement oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de IT-industrie, kunnen we jouw IT-inkoopproces stroomlijnen en kosten besparen.

We bieden een adviserende benadering die u volledig onpartijdig advies geeft, en dat vervolgens opvolgen met een naadloze, volledig op het bedrijf afgestemde en kosteneffectieve inkoopservice die ervoor zorgt dat u de technologie krijgt die u nodig heeft, op tijd en binnen het budget.

We kunnen een volledig assortiment IT-producten voor u inkopen, inclusief, maar niet beperkt tot:

 • Notebooks en Tablets
 • Workstations en mobiele apparaten.
 • Server- en opslagapparatuur
 • Netwerkapparatuur
 • Beveiligingssoftware
 • Toepassingen van derden
 • Software licenties
 • Advisering van inkoop van externe producten

Extra services:

 • Pre-configuratieservice
 • gecoördineerde levering
 • Onderhoud & Beheer van hardware

Voordelen

Onze IT procurement services ontzorgen uw IT-inkoop van A tot Z

Deskundig advies op maat

We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. We begrijpen dat elk bedrijf unieke IT-behoeften heeft. Daarom luisteren we naar uw wensen en doelen en bieden we oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar hardware upgrades, softwarelicenties of complete IT-infrastructuur, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt.

Kostenbesparing

Onze IT inkoopservice is ontworpen om jouw bedrijf te helpen kosten te besparen. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van leveranciers en onze expertise in de IT-industrie, kunnen we de beste deals en prijzen voor jouw bedrijf onderhandelen. Hierdoor kun je profiteren van scherp geprijsde IT-apparatuur, softwarelicenties en andere benodigdheden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Schaalbaar

Onze IT inkoopservices zijn ontworpen met schaalbaarheid in gedachten. Of het nu gaat om een MKB-onderneming of als ZZP'er, we passen onze diensten aan om aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om eenmalige aankopen of lange termijn partnerschappen, we bieden flexibiliteit om jouw groei te ondersteunen.

Tijdwinst

Het inkopen van IT-middelen kan een tijdrovend proces zijn. Het vergt onderzoek, onderhandelingen, offerteaanvragen en nog veel meer. Door onze IT inkoopservice in te schakelen, kun je deze taken aan ons overlaten. We nemen het hele proces uit handen, zodat jij en jouw team zich kunnen concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken.

Wat kun je verwachten?

IT Procurement services

Bij onze IT procurement services kunt u terecht voor al uw vragen aangaande IT hardware, software en licenties. Wij verzorgen de advisering, inkoop en levering van uw hardware, software en licenties.

U kunt bij ons terecht voor advisering van IT hardware en software ongeacht waar u dit aanschaft. U kunt ons inschakelen om uw producten in te kopen, maar u kunt ook bij ons terecht voor advisering als u zelf (extern) producten wilt inkopen. Wij zijn er om er voor te zorgen dat u de beste keuze maakt voor datgene wat u nodig heeft om uw werk goed te doen.

Stel u heeft een nieuwe printer nodig en u heeft al meerdere printers op het oog. U kunt dan contact met ons opnemen om advies te vragen welke printer het beste geschikt is voor uw. U kunt daarna de geschikte printer zelf aanschaffen of uw laat ons uw printer aanschaffen. Wij zorgen dan voor de inkoop, levering en installatie.

Start vandaag met onze IT procurement services en ervaar de voordelen

Bij Sanora Digital streven we ernaar om jouw IT-inkoopproces naadloos en succesvol te maken. Met onze focus op kostenbesparing, tijdswinst, deskundig advies, een uitgebreid leveranciersnetwerk en schaalbaarheid, staan we klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.