Cyber Security

Cyber Security advies van Sanora Digital

In de huidige cyberdreigingsomgeving is het waarborgen van de beveiliging van uw IT-systemen van vitaal belang.

Wij bieden advies op maat over IT-beveiligingsstrategieën, identificatie van kwetsbaarheden en implementatie van passende beveiligingsmaatregelen.

We zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de relevante regelgeving en industrienormen, waardoor u gemoedsrust heeft en uw reputatie beschermd blijft.

Bescherm uw data met de cyber security pack

Cyber security pack

Speciaal voor ZZP en MKB heeft sanora digital een cyber security pack ontwikkeld om uw apparaten te beveiligingen en uw data te beschermen.

Bescherm uw bedrijf tegen steeds geavanceerdere bedreigingen en malware met onze uitgebreide cyber security pack. Geniet van enterprise beveiliging op al uw apparaten en beveiliging op DNS niveau die ervoor zorgt dat al uw data al gecontroleerd is voordat het bij u binnenkomt.

Met de cyber security pack van sanora digital bent u zeer goed beveiligd voor kwetsbaarheden van buitenaf.

Inbegrepen in de cyber security pack:

  • Professionele beveiliging van al uw apparaten
  • Geavanceerde netwerk beveiliging en filtering
  • Een veilige back-up van al uw systemen
Sanora digital, cyber security pack - apparaat beveiliging

Professionele apparaat beveiliging

Ontvang realtime beveiliging van al uw apparaten. Uw apparaten worden beveiligd op alle inkomende data, volledige encryptie van uw data en schijf, e-mail beveiliging en risico analyses houden uw apparaten zeer veilig. Dankzij patch management worden beveiligingslekken direct opgelost.

Geavanceerde netwerk beveiliging

Door middel van DNS filtering wordt uw netwerk volledig beveiligd.

DNS-filtering is defensieve software die cyberbedreigingen voorkomt door eenvoudige logica te volgen: als een website iets potentieel gevaarlijks bevat, voorkomt DNS-filtering dat een gebruiker de website überhaupt bezoekt. Het is een zero-trust-oplossing die niets aan het toeval overlaat.

DNS-filtering geeft u de mogelijkheid om slechte of ongewenste inhoud op DNS-niveau te filteren. Krijg inzicht in welke soorten bedreigingen van invloed kunnen zijn op uw netwerk en stop bedreigingen voordat ze uw netwerk bereiken.

Sanora Digital - cyber security pack - back-up

Veilige Back-up

Een veilige backup maakt onze Cyber security pack compleet. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan dan ligt er altijd een back-up klaar om uw data te herstellen.

IT advies nodig?

Neem contact op

De cyber security pack van Sanora Digital

Onze partners

Samen met onze partners maken we uw IT omgeving veiliger