Microsoft Cloud

Ondek Microsoft Cloud met Sanora Digital

Bij Sanora Digital kunt u terecht voor al uw zakelijke Microsoft behoeftes.
Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365, Microsoft Azure en overige Microsoft licentiëring zoals licenties van windows, windows server en Microsoft office.

Daarnaast bieden wij zowel op afstand als op locatie ondersteuning op alle microsoft producten en diensten. Met Sanora Digital heeft een betrouwbare microsoft partner voor al uw Microsoft producten en diensten.

Office in de cloud

Microsoft 365

Sanora Digital is uw vertrouwde Microsoft 365 leverancier voor licentiëring, ondersteuning en advisering.

Sanora Digital verzorgt het onderhoud, beheer en ondersteuning van al uw Microsoft 365 licenties. Na aanvraag verzorgen wij de volledige installatie en configuratie zodat u zorgeloos van start kan gaan.

Waarom Sanora Digital?

 • Geen vaste contracten
 • Volledige beheer
 • Advies en ondersteuning inbegrepen
 • Meer dan 20 jaar ervaring met Microsoft licentiëring
 • Speciaal voor ZZP en MKB
 • Focus op privacy en beveiliging

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot een uitgebreide suite van productiviteitstools die naadloos samenwerken om jouw team te helpen efficiënter te werken, waar ze zich ook bevinden. Van krachtige e-mail- en agendafunctionaliteiten tot geavanceerde samenwerkingshulpmiddelen en beveiligingsfuncties die jouw gegevens beschermen,
Microsoft 365 heeft alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Wat houd microsoft 365 in?

Microsoft 365 bevat toepassingen zoals het geliefde Microsoft Office (word, excel, Powerpoint), SharePoint maakt samenwerken makkelijker en verzorgt de opslag van uw zakelijke bestanden, Teams voor op (video)chat gebaseerde communicatie, Exchange Online voor uw zakelijke e-mail en agenda, Yammer voor interne communicatie (intranet) en basis versies van Power Apps, Power Automate en Power BI.

Microsoft 365 wordt collectief gehost in de cloud in plaats van individuele apparaten, zodat uw team kan samenwerken en aan projecten kan werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Het biedt zakelijke gebruikers toegang tot apps voor e-mail, samenwerking, communicatie, bestandsopslag en meer ongeacht je locatie, zo lang je toegang hebt tot een internet verbinding.

Toepassingen zijn afhankelijk welke Microsoft 365 pakket je kiest.

Microsoft 365 migratie

Maakt u nog geen gebruik van Microsoft 365, migreer dan nu naar Microsoft 365 en maak werken op afstand mogelijk, verbeter uw IT beveiliging en compliance en blijf altijd up-to-date. Microsoft 365 brengt alle applicaties in de Microsoft Office-stack samen in één eenvoudig platform.

Sanora digital - microsoft 365
Sanora digital - microsoft 365

Sanora digital verzorgt voor u de migratie >>

Inventarisatie

We inventariseren de huidige IT opstelling van uw bedrijf om een migratieplan op te stellen, bespreken deze met u en vervolgens voeren we de plannen uit.

Inrichten

We richten uw Microsoft 365 omgeving in, inclusief het configureren van uw domeinnaam, gebruikers account, e-mailboxen en voeren de juiste licenties op.

Migratie van e-mail

We begrijpen hoe belangrijk e-mail is voor een organisatie. Ons e-mailmigratieproces migreert uw e-mail, agenda-items en contact-informatie vanuit Exchange-, Gmail-, IMAP- of POP3-accounts en kopieert deze naar Microsoft 365

Bestanden migreren

We helpen uw bestanden te verplaatsen van hun bestaande on-premises bestandsshares, documentbeheeromgevingen (inclusief SharePoint) of bestaande SharePoint Online- en OneDrive-omgevingen.

Microsoft Azure

Sanora Digital is uw toonaangevende partner voor het implementeren, onderhouden en beheren van Microsoft Azure. Met ruim 10 jaar ervaring in Microsoft Azure beheren wij meerdere applicaties en toepassingen in microsoft Azure.

Met Microsoft Azure heb je toegang tot een schaalbaar en flexibel cloudplatform dat de digitale transformatie van jouw bedrijf mogelijk maakt. Met Azure kun je snel en eenvoudig apps bouwen, implementeren en beheren, en profiteren van geavanceerde analyses, AI-mogelijkheden en IoT-oplossingen om nieuwe kansen te ontgrendelen en jouw bedrijf te laten groeien.

Sanora-digital-Azure

Waarom Microsoft Azure

Microsoft Azure is een krachtig cloudplatform dat een breed scala aan services biedt om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen, of u nu een start-up, een MKB-bedrijf of een grote onderneming bent.

 • Schaalbaarheid en Flexibiliteit
  Met de schaalbaarheid van Azure kunt u resources toevoegen of verminderen op basis van de behoeften van uw bedrijf.
 • Betrouwbaarheid en Veiligheid
  In Azure worden uw gegevens beschermd door geavanceerde beveiligingsmaatregelen en nalevingsstandaarden, zodat u met een gerust hart kunt werken.
 • Innovatie en Technologische Vooruitgang
  Azure blijft innoveren met nieuwe services en functionaliteiten, waardoor u altijd toegang heeft tot de nieuwste technologieën. Of het nu gaat om kunstmatige intelligentie, machine learning, Internet of Things (IoT) of blockchain.
ruim 25 jaar ervaring met Microsoft

Wij zijn Microsoft Specialisten

Bij Sanora Digital zijn we er trots op dat we uw one-stop-shop zijn voor al uw Microsoft-licentiëring behoeften, zowel online (in de cloud) als offline, zoals Office-pakketten. Met meer dan 20 jaar ervaring als Microsoft-partner, kunnen we u voorzien van deskundig advies en ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft om te gedijen in een steeds veranderende digitale wereld.

Of u nu op zoek bent naar licenties voor Microsoft Azure, Microsoft 365 of andere Microsoft-producten of licentiëring, wij hebben de expertise om u te begeleiden naar de juiste oplossing die perfect past bij uw bedrijf. Als Microsoft-partner hebben we directe toegang tot de nieuwste producten, updates en trainingen, waardoor we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen en innovaties van Microsoft.

Kortom, bij Sanora Digital kunt u vertrouwen op onze expertise, ervaring en toewijding om uw Microsoft-licentiëring naadloos te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het laten groeien van uw bedrijf.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken met Microsoft-licentiëring op maat.