Managed Web Services Onderhoud & Beheer van je zakelijke website voor een vast bedrag per maand Bekijk pakketten Een compleet onderhoudspakket voor je zakelijke Wordpress of HTML website

Managed web services

Met onze Managed web services pakketten (mws) onderhouden en beheren we je zakelijke website voor een vast bedrag per maand. Ongeacht waar je zakelijke website wordt gehost. We onderhouden alle zakelijke WordPress websites en websites zonder CMS (HTML, CSS & PHP).
Neem contact met ons op als je twijfelt of wij je website kunnen beheren.

Onderhoud bestaat o.a. uit

✔️ CMS updates en upgrades
✔️ Plugin updates
✔️ Back-up van je website
✔️ Beveiliging van je website
✔️ Configuratie van je website
✔️ 24 uurs monitoring
en overige onderhoudstaken…

Beheer bestaat o.a. uit

✔️ Aanpassen van teksten op de website
✔️ Aanpassingen aan bestaande code
✔️ Aanpassingen aan het bestaande lay-out
✔️ Aanpassingen aan je webshop
✔️ SEO controle met aanpassingen
✔️ SSL installatie en controle
en overige beheertaken…

MWS Pakketten

Het onderhouden van een zakelijke website kan veel tijd kosten die je eigenlijk zou moeten besteden aan je bedrijf. Met onze MWS pakketten verzorgen wij de updates, upgrades, beveiliging en back-ups van je zakelijke website en kan jij meer tijd besteden aan jouw bedrijf. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze experts voor technische ondersteuning en technische aanpassingen.

Specificaties MWS Basis MWS Standaard MWS Plus
Maandelijke kosten €59,- €99,- €174,-
Aantal sites 1 1 1
CMS Wordpress of HTML website Wordpress of HTML website Wordpress
Updates & patches controle 1x per maand controle 1x per week Realtime controle 24/7
Plugin updates controle 1x per maand controle 1x per week Realtime controle 24/7
CMS update ✔️ ✔️ ✔️
CMS upgrade ✔️ ✔️ ✔️
Thema update ✔️ ✔️ ✔️
wijzigingen content ✔️
Afbeeldingen en teksten dien je zelf aan te leveren
✔️
Afbeeldingen en teksten dien je zelf aan te leveren
✔️
inclusief afbeeldingen en teksten
Bijwerken & onderhouden website Alleen bestaande content Alleen bestaande content Bestaande & nieuwe content
Bijwerken & onderhouden webshop Alleen onderhoud van bestaande content
max 50 producten
Bijwerken & onderhouden
Extra functionaliteit toevoegen 10% korting op uurprijs 25% korting op uurprijs 40% korting op uurprijs
Website Staging ✔️ ✔️ ✔️
Backup van je website 1x per maand 1x per week elke dag
SSL installatie en beheer ✔️ SSL certificaat inbegrepen
(Sectigo certificaat t.w.v. €25,-)
✔️ SSL certificaat inbegrepen
(Sectigo certificaat t.w.v. €25,-)
SEO ✔️ Basis SEO (gratis SEO plugin - Wordpress) SEO voor bestaande pagina's incl. SEO Dashboard
Ondersteuning voor op maat gemaakte plugins ✔️ Op basis van uurprijs,
25% korting op uurprijs
✔️ Op basis van uurprijs,
40% korting op uurprijs
CDN Optioneel, op aanvraag (25% korting) ✔️
DDos beveiliging ✔️ (niet bij externe hosting) ✔️
Website monitoring 24/7 monitoring 24/7 monitoring
Incl. zakelijke hosting Zakelijke cloud hosting standaard Zakelijke cloud hosting standaard
(50% korting op private business cloud hosting)
Private business cloud hosting
Prijs € 59,- p/m € 99,- p/m € 174,- p/m
Reactietermijn ondersteuning binnen 1 werkdagen binnen 8 uur binnen 4 uur
Extra SLA Optioneel Optioneel Optioneel
Helpdesk Tegen uurtarief (20% korting) Tegen uurtarief (50% korting) Onbeperkt (fair use policy)
Ondersteuning via ticketsysteem via ticketsysteem en e-mail via telefoon, e-mail en ticketsysteem

MWS Basis

59 Maandelijks
 • Met de MWS Basis pakket voor Wordpress verzorgen wij het onderhoud en beheer van je zakelijke website voor een vast bedrag per maand. Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer, kleinere ondernemingen en zzp-ers.
 • Ontvang altijd 2 maanden gratis bij betaling per jaar

WP MWS Plus+

174 Maandelijks
 • 15 GB SSD Space
 • 01 TB Pro Bandwidth
 • Intel Xeon 4.40 GHZ
 • 1024 MB ECC RAM
 • 01 Dedicated Real IP

Wat bieden we nog meer?

Jouw website betekent alles voor jou, begin een samenwerking met ontwikkelaars die een passie hebben voor websites en alles erom heen en jou website onderhouden en beheren, zoals jij je bedrijf beheert.

Updates

Er komen regelmatig updates uit om de beveiliging te verbeteren en bugs te herstellen. Updates zijn er ook om up-to-date te blijven met de huidige technologische trends. Als je website niet wordt bijgehouden ben je gevoelig voor kwetsbaarheden zoals virussen, malware en website hacks. Het uitvoeren van updates valt in onze standaard onderhoudsservice. Zo zorgen we voor een gezonde zakelijke website.

24/7 Beveiligingsmonitoring

Helaas werken virussen, malware en hackers 24 uur per dag. Gelukkig werkt onze beveiligingsmonitoring ook 24 uur per dag, zeven dagen per week. Maak je dus geen zorgen dat je ’s ochtends wakker wordt terwijl ’s nachts je website is gehackt of is geïnfecteerd met malware. Laat ons het 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten houden.
Als er iets ongewoons gebeurt, worden wij gewaarschuwd en wij brengen jou op de hoogte.

Externe backup

Met een externe back-up worden de websitegegevens apart opgeslagen op een veilige server. We hebben dus altijd een back-up beschikbaar . Dat is onderdeel van onze standaard onderhoudsservice. Jij kunt je dus gerust richten op je eigen onderneming, terwijl wij je website voor je herstellen als dat nodig is. Alsof er nooit iets is gebeurd.

Versiebeheer

We registeren alle wijzigingen in je bestanden zodat er een archief beschikbaar is. Met versiebeheer implementeren we wijzigingen, kunnen we bestanden uitsluiten en indien nodig bestanden terugzetten naar een vorige versie. En voor een mooie samenwerking kunnen we het zo regelen dat jij en je team tegelijkertijd met ons aan de website werken.

Project Status

Bekijk via je account gemakkelijk de status van de voortgang van de ontwikkeling of het beheer van je zakelijke website. In je account kun je ook de historie van het onderhoud en beheer bekijken en wat er nog in de planning staat. Voeg zelf bestanden toe zoals afbeeldingen en teksten, zodat wij deze kunnen oppakken en verwerken. Het is transparant hoeveel uur we hebben gewerkt aan je website en welke kosten er gefactureerd gaan worden op basis van die besteedde tijd. Kortom een volledige overzicht.

Staging

Een mislukte update kan een website ruïneren. Daarom zorgen we altijd voor een aparte omgeving met een recente kopie van je website. In deze zogeheten staging-omgeving testen we eerst alle updates, upgrades en nieuwe en gewijzigde code voordat we dit toepassen op de website die live is. De staging-omgeving is op verzoek ook toegankelijk voor jou als klant, zodat jij en je team nieuwe functionaliteiten of wijzigingen kunnen evalueren voordat het wordt doorgevoerd op de website.

Onbeperkte content wijzigingen

Je website is een onmisbaar bedrijfsmiddel en die moet je ook zo behandelen. Als je niet net zoals wij een aanbieder bent van webdiensten, dan ben je geen bedrijf begonnen om constant bezig te zijn met je website. Net zoals je de belastingen uitbesteed aan een boekhouder of accountant, kun je het sitebeheer en onderhoud het best overlaten aan de professionals van Sanora webdiensten. Omdat informatie op je website cruciaal kan zijn voor je klanten, bieden we een onbeperkt aantal website edits. Dit betekent dat je de teksten en afbeeldingen zo vaak mag veranderen als je wenst en wij passen het allemaal voor je aan. Het enige wat je hoeft te doen is de teksten en afbeeldingen aan te leveren, dan doen wij de rest.

Reactietijd & oplostijd

De reactietijd is afhankelijk van je MWS pakket en de complexiteit van de vraag of opdracht. Gemiddeld reageren we binnen 4 uur, maar bij drukte kan dit uitlopen tot 8 uur. Na het doornemen van je vraag of probleem nemen we contact met je op om aan te geven hoeveel tijd we nodig hebben voor een oplossing. Het komt vaak voor dat we je vraag bij het eerste contact al kunnen oplossen. We vragen je om voor je vragen of opdrachten contact met ons op te nemen via een ticket of via de mail. Dit maakt het makkelijker en sneller om met elkaar te communiceren.

Lees onze adviezen over ondersteuning hieronder.

Wat is inbegrepen?

Onbeperkte content wijzigingen omvat bewerkingen van inhoud op elke bestaande pagina, het wijzigen of bijwerken van afbeeldingen of tekst, het wijzigen van banners, kop- of voetteksten, CSS-aanpassingen en het bijwerken of aanpassen van een landingspagina.

Wat is niet inbegrepen?

Aangepaste ontwikkeling (PHP, plugins, thema's, enz.), het bijwerken van aangepaste code, grafisch ontwerp, PSD naar WordPress of HTML, het maken van inhoud of het bouwen van een nieuwe website of het opzetten van een subdomein.

Onbeperkt is echt onbeperkt!

We krijgen veel vragen over onbeperkte content wijzigingen. Maar het is waar! Onbeperkt betekent echt onbeperkt als het gaat om de bewerkingen die we aanbieden. Jij betaald je maandelijkse abonnement en wij bieden de technische ondersteuning. Simpeler kunnen we het niet maken.

Direct starten?

Kies een pakket en ervaar de vrijheid en voordelen van een MWS pakket

MWS Basis

59 Maandelijks
 • Met de MWS Basis pakket voor Wordpress verzorgen wij het onderhoud en beheer van je zakelijke website voor een vast bedrag per maand. Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer, kleinere ondernemingen en zzp-ers.
 • Ontvang altijd 2 maanden gratis bij betaling per jaar

WP MWS Standaard

99 Maandelijks
 • 15 GB SSD Space
 • 01 TB Pro Bandwidth
 • Intel Xeon 4.40 GHZ
 • 1024 MB ECC RAM
 • 01 Dedicated Real IP

WP MWS Plus+

174 Maandelijks
 • 15 GB SSD Space
 • 01 TB Pro Bandwidth
 • Intel Xeon 4.40 GHZ
 • 1024 MB ECC RAM
 • 01 Dedicated Real IP
onderhoud en beheer van je zakelijke website Managed web services Sanora

Ondersteuning

Neem contact met ons op als je een vraag hebt, nieuwe functies wenst op je website of een beveiligingslek tegen komt. Op basis van je MWS-pakket zorgen we voor een snelle en adequate oplossing. Om elke klant de beste ervaring van ondersteuning te bieden hebben we de volgende adviezen.

Ondersteuning via e-mail, Ticket of telefoon
Telefonisch contact opnemen is snel en persoonlijk.
E-mail en tickets zijn overzichtelijk, makkelijker te controleren en herleidbaar. Maak zelf een keuze afhankelijk van je MWS pakket wat het beste past voor jou vraag of verzoek.

Om je verder zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we de volgende informatie nodig:

1.  Vermeld je bedrijfsnaam en webadres
2. Vermeld welke MWS Pakket je afneemt (Basis, standaard, Plus of geen)
3. Maak, indien mogelijk, een screenshot van het probleem en voeg dat toe aan je mail of ticket
4. Leg zo uitgebreid mogelijk uit wat je vraag of probleem is

Wil je contact met ons via een ticket, dat kan hier. Een ticket aanmaken is voor ons het makkelijkst.
Wil je contact via e-mail? Stuur je e-mail dan altijd naar de klantenservice, anders wordt deze niet in behandeling genomen. Stuur je e-mail niet naar (zelfstandige) medewerkers van Sanora webdiensten of Sanoradevs, want deze worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie…

Wil je graag gebruik maken van onze Managed Web Services, maar wil je eerst meer informatie of wil je weten of jou website geschikt is om beheerd te worden door ons vul dan de formulier hiernaast in en we nemen dan contact met je op.

De volgende informatie hebben we nodig:

1. Je bedrijfsnaam
2. URL van je domein of huidige website (bijv, www.sanora.nl) – indien van toepassing
3. Je e-mail adres – Om contact met je op te nemen
4. Je telefoonnummer – Als je graag wilt dat we telefonisch contact met je opnemen
5. Vul je onderwerp in of product of dienst waar je een vraag over hebt
6. Je vraag of opmerking

Vul je bedrijfsnaam in...
Je dien je bedrijfsnaam in te vullen....
Vul je domeinnaam in bijv: www.sanora.co
Vul je website URL in....
Vul je e-mail adres in zodat we contact met je op kunnen nemen bijv: email@jouwdomein.nl
Vergeet je e-mail adres niet in te vullen...
Vul je telefoonnummer in (optioneel)
Je telefoonnummer klopt niet.
Onderwerp of naam van product\dienst waar je een vraag of opmerking over hebt
Dit is een verplicht veld
Je vraag of opmerking
Field is required!
Field is required!

Overtuigd?

Ben je overtuigd? Start dan direct met een MWS pakket
Heb je nog vragen? stel ze gerust via de mail of contactformulier
We beantwoorden al je vragen om je zo goed mogelijk te informeren

MWS Basis

59 Maandelijks
 • Met de MWS Basis pakket voor Wordpress verzorgen wij het onderhoud en beheer van je zakelijke website voor een vast bedrag per maand. Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer, kleinere ondernemingen en zzp-ers.
 • Ontvang altijd 2 maanden gratis bij betaling per jaar

WP MWS Standaard

99 Maandelijks
 • 15 GB SSD Space
 • 01 TB Pro Bandwidth
 • Intel Xeon 4.40 GHZ
 • 1024 MB ECC RAM
 • 01 Dedicated Real IP

WP MWS Plus+

174 Maandelijks
 • 15 GB SSD Space
 • 01 TB Pro Bandwidth
 • Intel Xeon 4.40 GHZ
 • 1024 MB ECC RAM
 • 01 Dedicated Real IP

Alle MWS pakketten zijn per maand op te zeggen

CODE IS POETRY